Automatisering

Wij nemen je IT en ICT werk uit handen

Specialistische kennis

Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in de vertaalslag tussen de IT-behoefte bij de klant en de technische realisatie daarvan. Wij zijn met name bezig met: Systeembeheer, IT en Consultancy. Daarnaast kunnen wij met behulp van onze Partners alle gewenste IT-expertise leveren waaraan je behoefte hebt.

Is Exchange Consultants uniek?

Het werven en selecteren van kandidaten, het detacheren van Consultants, daarin zijn we niet uniek.

Het meedenken met de klant, het doorgronden van de IT uitdagingen bij de Opdrachtgevers, onze Opdrachtgevers adviseren en ondersteunen, het leveren van de juiste Consultants, daarin zijn wij opvallend goed.

De Consultants van Exchange Consultants zijn hoog gekwalificeerd, hebben jarenlange ervaring en hebben met succes bijgedragen aan een groot aantal IT-projecten. Kenmerkend voor de Exchange Consultants is doortastendheid, grote passie voor het vakgebied, resultaat gedreven, sterk inlevingsvermogen en betrokkenheid met de wereld van de klant.

Behoefte aan (tijdelijk) IT personeel?

Geen simpel ‘uurtje factuurtje’-constructie bij Exchange Consultants Consultancy, wij adviseren en helpen onze Opdrachtgevers om hun IT uitdagingen op te lossen, wij nemen je deze zorgen actief uit handen en weten waar we het over hebben.

Nadat wij zorgvuldig de persoonlijke behoefte in kaart hebben gebracht, kunnen wij de juiste Consultant(s) bij en voor de klant inzetten, en zo met een projectmatige oplossing komen.

Waarom zaken doen met Exchange Consultants Consultancy?

Exchange Consultants denkt in oplossingen. Wij willen graag je aanspreekpunt zijn voor al je IT vraagstukken.

Klaar voor een Partner in Automatisering?

Ben je klaar om tijd en dus geld te gaan besparen? Geef ons een belletje en we gaan het voor je regelen.