ICT Diensten

Regeren is vooruitzien

Onderschatting van ICT

Bij veel bedrijven wordt het belang van een goed onderhouden computersysteem vaak onderschat. Ondernemers hebben vaak geen tijd om zich hierin te verdiepen, waardoor de automatisering van het bedrijf onnodige risico’s loopt.

Wanneer de server onverwacht niet meer werkt, kun er je als ondernemer vaak niets meer tegen beginnen. Dit kan je bedrijf veel geld kosten. Kostbare, productieve uren gaan immers verloren als niemand aan het werk kan. 

Exchange Consultants werkt met professionele medewerkers die binnen 4 uur op locatie zijn om storingen te verhelpen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

ICT Onderhoud

Veel bedrijven maken gebruik van een netwerk dat al geruime tijd geleden is ontworpen en geïmplementeerd. Daarnaast zijn er vaak uitbreidingen gedaan. Een netwerkscan kan duidelijkheid geven of het netwerk nog up-to-date is. Exchange Consultants maakt daarmee inzichtelijk wat er eventueel moet gebeuren om het netwerk weer helemaal klaar te maken voor de toekomst. Deze netwerkscan wordt gratis voor je uitgevoerd.

Voorkomen is natuurlijk beter dan herstellen. Ongewenste calamiteiten zijn vaak te voorkomen door je netwerk en computers goed te onderhouden. Exchange Consultants biedt je de mogelijkheid om elke maand je automatisering /ICT na te lopen. Op die manier hebben wij een goed beeld van je netwerk en je computers. Hierdoor kun je snel een oplossing verwachten en onverwachte problemen zelfs voorkomen. Goed onderhoud aan je netwerk en computers verkleint de kans op calamiteiten aanzienlijk.

 En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staat Exchange Consultants meteen voor je klaar.

Klaar voor een gratis ICT Scan?

Wil je een kennismakingsgesprek met Exchange Consultants en een grondig advies door middel van de GRATIS ICT scan?

Neem gerust contact met ons op.