Office 365

De oplossing voor ieder bedrijf

De Office 365 oplossing

Office 365 maakt werken makkelijk en is er voor iedereen, van starter tot multinational. Een schaalbare oplossing binnen handbereik.

Beslissen om te migreren naar Microsoft Office 365 doe je echter niet zomaar. Graag nemen we de tijd om met alle opties van Office 365 grondig met je te doorlopen. We houden daarbij steeds rekening met jouw specifieke IT-infrastructuur en het huidige licentiemodel.

De migratie

De impact van de migratie van je huidige model naar Microsoft Office 365 is afhankelijk van een mix van factoren, waaronder: 

  • Welke onderdelen ga je migreren? Alleen e-mail en agenda’s of ook documenten en Office?
  • Wil je bestaande e-mail en documenten ook migreren of begin je met een volledig nieuwe omgeving?
  • Voldoet je IT-infrastructuur aan de eisen voor het gebruik van Microsoft Office 365 of is er nog een aanpassing nodig?

De rol van Exchange Consultants

Wij kunnen voor de migratie uitvoeren voor je bedrijf of met de eigen ICT medewerkers. Wij trainen je mensen zodat ze weten wat ze moeten doen in onverwachte situaties. 

Migratieprojecten worden uitgevoerd in verschillende fases zodat risico’s beperkt worden, impact op de eindgebruikers minimaal is (korte downtime) en projecten (kosten en planning) op gecontroleerde wijze uitgevoerd worden.

Samenwerken met Exchange Consultants

Dankzij jarenlange ervaring weten we dat het raadzaam is op voorhand het traject samen goed te doorlopen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Exchange Consultants staat garant voor een volledige migratieservice van mailserver naar Office 365. Hierbij inbegrepen zijn e-mails, contacten, agenda, openbare mappen enzovoorts met minimale downtime voor de gebruikers.

Klaar voor de Office 365 oplossing?

Nieuwsgierig wat Exchange Consultants en Office 365 voor jou of je onderneming kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op.