Mediation

ICT Bemiddeling

Gevangen tussen twee partijen maar ‘niemand kan er iets aan doen’? Laat ons bemiddelen zodat je probleem wel wordt opgelost.

Meer over Mediation

Mediation en ICT Conflicten

Conflicten met je ICT partner kunnen een structureel probleem worden, waarbij partijen tegenovergestelde doelen en belangen nastreven. Zeker ICT gerelateerde conflicten kunnen lastig te doorgronden zijn. Een conflict kan op verschillende manieren worden opgelost. Wij helpen je door het geven van advies en kunnen met onze technische kennis het probleem vaak uitstekend oplossen.

Ook worden wij vaak gevraagd te bemiddelen bij conflicten tussen de huidige leverancier en een software-partij. Vaak zien wij dat die partijen naar elkaar wijzen. Wij staan buiten dat conflict en zijn in staat om met een deskundig oog mee te kijken met als doel zo samen tot een oplossing te komen.

Behoefte aan Bemiddeling?

Zit je gevangen tussen twee partijen die naar elkaar wijzen en kost het jou alleen maar tijd en dus geld? 

Kies voor Mediation van Exchange Consultants en wij zoeken uit hoe de vork

écht in de steel zit.

Voorbeelden uit de praktijk

Hier lees je een paar voorbeelden van hoe ICT conflicten verholpen kunnen worden door middel van bemiddeling oftewel mediation.

/

'Wijzen naar elkaar'

Een cloud aanbieder stelt dat zij geen problemen hebben met hun diensten, alleen ondervind jij één of meerdere problemen. Er zit vervolgens nog een ander bedrijf tussen die ook aangeeft dat zij geen problemen ondervinden. Jij als klant schiet daar niets mee op.

Tot je Exchange Consultants belt. Wij helpen je het lek boven water te krijgen en het probleem te vertalen naar de cloud aanbieder.

Netwerk erg traag

Niets is zo vervelend als een netwerk dat traag is. KPN stelt bijvoorbeeld dat zij geen probleem hebben en je ICT bedrijf zegt dat het ook niet aan hen ligt maar aan je CRM pakket. Dit soort problemen komen wij wekelijks tegen.

Wij gaan kijken hoe dit kan en waar het probleem zit, wie er verantwoordelijk voor is en hoe het opgelost kan worden.

De oplossing

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de praktijk. Bel ons voor een vrijblijvend advies als je met een ICT probleem zit.