ICT Diensten Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging

Hoe goed is uw netwerkbeveliging?

Kan er niemand van buitenaf bij uw klantgegevens of andere bedrijfsinformatie? Hoe vatbaar is uw netwerk voor virussen? Is uw firewall optimaal ingericht? Kortom is uw netwerkbeveiliging goed geregeld?

Virussen, hackers en spam

Een goed Nederlands woord voor firewall is verdedigingslinie. In netwerkbeveiliging behoort het merk ESET tot de top. Het beveiligt bedrijf kritische data en het eigen computersysteem tegen aanvallen van binnen en buiten, wat steeds harder nodig is. Want op internet spoken virussen rond, die uw bedrijf in het ergste geval voor dagen plat kunnen leggen, of uw mailboxen lopen over van SPAM, of een hacker breekt in op uw netwerk en brengt enorme schade toe aan uw opgeslagen data.

Werkstation -en Serverbeveiliging met ESET

Hedendaagse malware is dynamisch en in veel gevallen doelgericht. Dit vraagt om een juiste aanpak op basis van proactieve en intelligente technologieën. ESET begon 20 jaar geleden met het integreren van deze proactieve technologieën in haar scanning engine en bracht geleidelijk meerdere lagen van bescherming aan om detectie en preventie te bieden in verschillende stadia van de cyber kill chain.
Vandaag de dag maakt ESET gebruik van meerlaagse technologieën die veel verder gaan dan de mogelijkheden van een standaard antivirus oplossing. Onderstaande afbeelding toont de verschillende technologieën van ESET en laat zien wanneer en hoe een bedreiging gedetecteerd en/of geblokkeerd wordt zodra deze binnenkomt of zich op het systeem bevindt.