ICT DIENSTEN OFFICE 365

Office 365 .

Office 365  maakt werken makkelijk en is er voor iedereen: van starter tot multinational. Een schaalbare oplossing binnen handbereik. Beslissen om te migreren naar Microsoft Office 365  doet u echter niet zomaar. Graag nemen we met u de tijd om met u alle opties van Office 365  grondig te doorlopen. We houden daarbij steeds rekening met uw specifieke IT-infrastructuur en het huidige licentiemodel.

De impact van de migratie van uw huidige model naar Microsoft Office 365 is afhankelijk van een mix van factoren, waaronder:

  • Welke onderdelen gaat u migreren? Alleen e-mail en agenda’s of ook documenten en Office?

  • Wilt u bestaande e-mail en documenten ook migreren of begint u met een volledig nieuwe omgeving?

  • Voldoet uw IT-infrastructuur aan de eisen voor het gebruik van Microsoft Office 365 of is er nog een aanpassing nodig?

Wij u kunnen voor u de migartie uitvoeren voor uw bedrijf of uw eigen ict medewerkers wij tranen uw mensen zodat ze weten waar loop ik tegen aan en hoe kan ik het project het beste beheersbare maken of onder een white label project wij kunnen het hele project overnemen van a to z


Migratieprojecten worden uitgevoerd in verschillende fases zodat risico’s beperkt worden, impact op de eindgebruikers minimaal is (downtime) en projecten (kosten en planning) op gecontroleerde wijze uitgevoerd worden.

Dankzij jarenlange ervaring weten we dat het raadzaam is op voorhand het traject goed samen te doorlopen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Exchange Consultants staat garant voor een volledige migratieservice van mailserver naar Office 365, met inbegrepen van e-mails, contacten, agenda, public folders enz. met minimale downtime voor de gebruikers.


Nieuwsgierig wat Exchange Consultants en office 365 voor u of uw onderneming kan betekenen?

 
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

©2020 door Exchange Consultants.