"WHAT SEEMS IMPOSSIBLE TODAY WILL SOON BE POSSIBLE"

 

 

Mediation en ICT conflicten

Conflicten met uw ICT partner kunnen een structureel probleem worden, waarbij partijen tegenovergestelde doelen en belangen nastreven. Zeker ICT gerelateerde conflicten kunnen lastig te doorgronden zijn. Een conflict kan op verschillende manieren worden opgelost. Wij helpen u met advies en kunnen met onze technische kennis het probleem en vaak de oplossingen boven water krijgen. Hiermee kunt u dan samen met uw IT partner naar een oplossing zoeken.

Ook worden wij veel gevraagd bij conflicten tussen de huidige leverancier en een software-partij. Vaak zien wij dat die partijen naar elkaar wijzen. Wij staan buiten dat conflict en zijn in staat om met een deskundig oog mee te kijken met als doel om zo samen tot een oplossing te komen. En wordt er met een andere oog mee gekeken dat het makkelijker is om samen tot een oplossingen te komen.

Voorbeeld ‘Wijzen naar elkaar’

Een cloud-aanbieder stelt dat zij geen problemen hebben met hun diensten, alleen u ondervindt verschillende problemen. Er zit vervolgens nog een ander software bedrijf tussen die aangeeft dat zij ook geen probleem hebben. U als klant schiet daar niets mee op. Tot u Exchange Consultants belt. Wij helpen u het lek boven water te krijgen.

Voorbeeld ‘Netwerk erg traag’

Niets is zo vervelend als een netwerk dat traag is. KPN stelt bijvoorbeeld dat zij geen probleem hebben en uw ICT bedrijf zegt dat het ook niet aan hen ligt maar aan uw CRM pakket. Dit soort problemen komen wij wekelijks tegen. Wij gaan kijken hoe dit kan en waar het probleem zit, wie er verantwoordelijk voor is en hoe het opgelost kan worden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de praktijk. Bel ons voor een vrijblijvend advies als u met een ICT probleem zit.

Onderkant formulier

 

Exchange Consultants BV

Burgemeester van Engelenweg 47

8271AL IJsselmuiden

Tel: +31383336124

info@exchangeconsultants.nl

Exchange Consultants BV

Vlotburg weg 3 

1332AE Almere

Tel: +31383336124

info@exchangeconsultants.nl

Exchange Consultants BV

Groene kruisweg 7

3202ST Spijkernisse

Tel: +31383336124

info@exchangeconsultants.nl

Exchange expert  / SQL / EDB / Office 365 recovery / encryptie virus herstellen 

Exchange Expert

Exchange Consultants BV 2020

Exchange Consultant