ICT Diensten

Bij veel bedrijven wordt het belang van een goed onderhouden computersysteem vaak onderschat. Ondernemers hebben vaak geen tijd om zich hierin te verdiepen, waardoor de automatisering van het bedrijf onnodige risico’s loopt.

Wanneer de server onverwacht niet meer werkt, kunt u als ondernemer er vaak niets meer tegen beginnen. Dit kan uw bedrijf veel geld kosten. Kostbare, productieve uren gaan immers verloren als niemand aan het werk kan. Exchange Consultants werkt met professionele medewerkers die binnen 4 uur op locatie zijn om storingen te verhelpen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Veel bedrijven maken gebruik van een netwerk dat al geruime tijd geleden is ontworpen en geïmplementeerd. Daarnaast zijn er vaak uitbreidingen gedaan. Een netwerkscan kan duidelijkheid geven of het netwerk nog up-to-date is. Exchange Consultants maakt daarmee inzichtelijk wat er eventueel moet gebeuren om het netwerk weer helemaal klaar te maken voor de toekomst. Deze netwerkscan wordt gratis voor u uitgevoerd.

Voorkomen is natuurlijk beter dan herstellen. Ongewenste calamiteiten zijn vaak te voorkomen door uw netwerk en computers goed te onderhouden. Exchange Consultants biedt u de mogelijkheid om elke maand uw automatisering /ICT na te lopen. Op die manier heeft hij een goed beeld van uw netwerk en uw computers. Hierdoor kunt u snel een oplossing verwachten en onverwachte problemen zelfs voorkomen. Goed onderhoud aan uw netwerk en computers verkleint de kans op calamiteiten aanzienlijk.

 

En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staat Exchange meteen voor u klaar.