SECOND OPION / ICT SCAN

Second Opion

ICT Scan:

De eerste stap na een kennismakingsgesprek is vaak een audit van de ICT omgeving van onze (potentiële) klant. Wij bieden u een gratis ICT scan aan in combinatie met een kennismakingsgesprek. Tijdens het eerste gesprek vertellen wij graag over onze diensten en producten maar delen wij bovenal onze visie op de ICT omgeving voor uw specifieke bedrijfstak. Om direct met de ingewonnen kennis van de ICT scan aan de slag te kunnen, is het van belang te weten waar de prioriteiten liggen en wat de mogelijkheden zijn. Een nieuwe pc voor uw medewerkers kan natuurlijk veel extra productiviteit opleveren, maar is wellicht niet de hoogste prioriteit als blijkt dat de back-up van uw belangrijke bestanden niet goed functioneert.
Tijdens de gratis ICT scan kijken wij naar de basics van uw ICT omgeving. Is de beveiliging wel goed? Hoe loopt de back-up? Is er nog garantie? Is de server ‘gezond’? Hoe staat het met de vrije schijfruimte? Waarom heeft een ex-medewerker nog een account met beheerrechten op de server?
De audit voeren wij uit met geautomatiseerde software, veelal in combinatie met een grondig blik in uw systeem en netwerk. Een audit is discreet en het advies vrijblijvend.
Wilt u een kennismakingsgesprek met Exchange Consultants en een grondig advies door middel van de GRATIS ICT scan? mail naar: info@ExchangeConsultants.nl

Wilt u een diepgaande audit op maat? Of een second-opinion? Als ervaren en professionele adviseurs staan wij voor u klaar. In overleg onderzoeken wij specifieke zaken van uw IT-omgeving of kijken wij juist heel breed naar uw ICT / Automatisering.

Second opinion ICT

Doordat de ICT steeds complexer wordt, zijn snellere aanpassingen in uw bestaande systemen nodig om te anticiperen op de marktwerking. Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten gaat verder, denkt met u mee, en wil graag uw sparringpartner zijn. Ook als dit maatwerk vereist voor uw specifieke vragen.
Een Second opinion door Exchange Consultants biedt uitkomst als u op zoek bent naar antwoorden op uw IT-vraagstukken.

Exchange Consultants kent uw vragen, om u een indruk te geven:
– Hoe krijg ik onderhoud dat is uitbesteed weer inzichtelijk en werkbaar?
– Wat is de status van mijn huidige systeem qua optimalisatie van functionaliteiten en kwaliteiten?

 
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

©2020 door Exchange Consultants.