Ransomware gegevensherstelservices


Ransomware is tegenwoordig een van de grootste bedreigingen voor internationale bedrijven. Traditionele antimalware- en antivirussoftware zijn niet meer voldoende om uw bedrijf goed te beschermen. Een ransomware-aanval kan een organisatie binnen enkele minuten platleggen, waardoor deze geen toegang meer heeft tot belangrijke gegevens. Cybercriminelen weten dit en eisen steeds grotere bedragen om de gegevens weer te ontsleutelen. Elk besturingssysteem kan tegenwoordig worden geïnfecteerd met ransomware, van Linux tot Microsoft-besturingssysteem en zelfs Mac OS is niet veilig tegen deze aanvallen. Bescherming tegen ransomware is dus een belangrijk aspect van cyberbeveiliging voor alle gebruikers in 2021 en het aantal gevallen van ransomware vandaag de dag nog steeds toe.

 

Maar Exchange Consultants kan helpen. Onze experts op het gebied van Ransomware Data Recovery staan ​​voor u klaar en hebben uitgebreide ervaring met het helpen van bedrijven bij een reeks cyberdreigingen. Als u het slachtoffer bent geworden van een ransomwareaanval, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Wij kunnen u direct te hulp schieten in dreigende situaties.  Of Vraag een Ransomware-herstelconsult aan. 

 

Neem nu contact op 038 3336124


 

Wat is ransomware?
Ransomware is een type malware dat gevoelige gegevens en bestanden versleutelt waardoor de gegevenseigenaren er geen toegang toe hebben. In sommige gevallen is ransomware beperkt tot een enkele harde schijf of server. In andere gevallen kan het zich over een heel netwerk verspreiden, waarbij terabytes aan bestanden worden versleuteld, wat kan leiden tot een enorm gegevensverlies in de hele organisatie. Meestal vragen cybercriminelen om losgeld dat kan worden betaald in bitcoin of een andere cryptocurrency. 

Hoe wordt Ransomware verspreid?
Ransomware wordt verspreid via een reeks veelvoorkomende cyberaanvallen. Meestal zien we Ransomware verspreid via phishing-e-mails. Deze e-mails hebben doorgaans een bijgevoegde firewall die na het downloaden automatisch op uw computer wordt uitgevoerd. Zodra het programma uitgevoerd word versleutelt deze ransomware de harde schijf van uw Mac of pc, en kan het zich in sommige gevallen over de rest van het netwerk verspreiden. Zodra uw harde schijf is versleuteld, verschijnt er een losgeldmelding waarin u wordt gevraagd om cryptocurrency naar een specifiek wallet-adres te sturen in ruil voor een decoderingssleutel.

Ransomware-gegevensherstelservices

Exchange Consultants heeft gespecialiseerde medewerkers met ervaring in cybersecurity- en cloudprojecten voor klanten. Ons team staat klaar om u te helpen bij het decoderen van gevoelige gegevens en het herstellen van bestanden die anders onmogelijk weer te gebruiken zijn. We richten ons op het zo snel mogelijk herstellen van verwijderde en versleutelde bestanden. Als u net een ransomware aanval heeft ondergaan, raadt de politie aan om het losgeld niet te betalen . We raden u dan ook ten zeerste aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen en we zullen met u samenwerken om uw organisatie weer op de rails te krijgen. Heeft u naast herstel ook hulp nodig bij het verwijderen van ransomware? Wij kunnen u helpen de controle over uw netwerk terug te krijgen en de reeks schadelijke software verwijderen.


Stap 1: Ransomware-effectbeoordeling en isolatie
We beginnen elke overeenkomst met het nemen van de nodige stappen om te voorkomen dat het ransomware-virus zich verder verspreidt via uw netwerken of computers. Zodra we er zeker van zijn dat uw IT-infrastructuur geen verdere risico loopt, gaan we aan de slag om de initiële schade te bepalen, waar uw huidige gegevensback-ups zich bevinden en de gevoeligheid van gecodeerde bestanden.


Stap 2: Decodering en herstel van bestanden
De tweede stap van ons Ransomware-herstelproces is het decoderen van uw meest waardevolle bestanden om uw bedrijf weer op het goede spoor te krijgen. We beginnen door met u samen te bepalen welke gegevens het meest waardevol zijn voor uw organisatie, en richten ons vervolgens op het herstellen van zoveel mogelijk gegevens. Ons team van cyberbeveiligingsprofessionals maakt gebruik van decoderingstools van wereldklasse die in een groot aantal gevallen kunnen leiden tot gedeeltelijk of volledig bestandsherstel. Tijdens deze fase is gegevensherstel onze eerste prioriteit en werken we eraan om zoveel mogelijk te redden. Als u een back-up systeem heeft, zullen we met u samenwerken om waardevolle gegevens te herstellen terwijl we de harde schijven van uw computers decoderen.

Stap 3: Preventie van ransomware en geleerde lessen
Zodra we zoveel mogelijk van uw waardevolle gegevens hebben hersteld en u hebben geholpen om uw IT-systemen weer volledig werkend te maken, kunnen we u helpen om een cyberbeveiligingsprogramma op te zetten zodat de risico's aanzienlijk worden verkleint. Dit omvat het trainen van uw werknemers om phishing van zowel uw e-mail als sociale media te voorkomen, evenals het invoeren van cyberbeveiligingsmaatregelen om toekomstige aanvallen te voorkomen.

 Houd er rekening mee dat gegevens in veel omstandigheden niet kunnen worden hersteld en dat we geen garanties geven.

 

Als u het slachtoffer bent geworden van een Ransomware-aanval, neem dan onmiddellijk contact met ons op 038 3336124

Adres

Exchange Consultants BV 

( IJsselmuiden )

Burgemeester van Engelenweg 47

8271 AL IJsselmuiden

Exchange Consultants BV 

( Spijkenisse )

Vlotburg weg 3 
1332AE Almere

Exchange Consultants BV 

( Almere )

Groene Kruiswegweg 7
3202 ST Spijkenisse